Read De Vliegenvanger by Ravelli Free Online


Ebook De Vliegenvanger by Ravelli read! Book Title: De Vliegenvanger
The author of the book: Ravelli
Edition: TVF International
Date of issue: September 2011
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 37.22 MB
City - Country: No data
Loaded: 2326 times
Reader ratings: 3.1

Read full description of the books:'De Vliegenvanger' van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een man die alle emotionele risico's in het leven probeert te omzeilen.

'Houd God voor ogen en je gulp gesloten" Met dit advies wordt de Limburgse Peter naar het seminarie gestuurd. Tevergeefs. De Vliegenvanger vertelt het meeslepende liefdesverhaal van een student die een intieme relatie heeft met een meisje en tegelijkertijd verliefd is op een jongen. Voor deze 'dubbele fout' wordt hij verbannen uit het klooster waar hij zijn opleiding volgt. De ontspoorde geestelijke vlucht uit schaamte naar het buitenland, waar hij een leven leidt vol passie en bedrog.

Hij besluit charlatan te worden – alleen al vanwege het woord – en verheft zichzelf in de adelstand. Als Graaf Ravelli maakt hij furore in Rome en wordt de minnaar van een barones die hem introduceert in de betere kringen. Na een paar uitbundige misverstanden eindigt Peter als bedelaar en besluit terug te keren naar Nederland, waar de Tweede Wereldoorlog is uitgebroken. Hij raakt betrokken bij het actieve verzet, wordt gevangen genomen en ter dood veroordeeld. Peter heeft de gave om zowel linkshandig als rechtshandig vliegen uit de lucht te plukken. Een talent dat zijn leven zal redden. Hij wordt aangesteld als de vliegenvanger in dienst van het Derde Rijk. Zijn taak is het kantoor van de kampcommandant vliegvrij te houden. Dat lukt. De beloning is zijn leven.

Naar een paar bruisende liefdesavonturen besluit hij uiteindelijk op zoek te gaan naar de twee grote liefdes uit zijn jeugd. Op latere leeftijd schrijft de verzamelaar van verboden liefdes zijn memoires. De memoires zijn nooit gepubliceerd, maar zijn nu jaren later een belangrijke bron van inspiratie geweest voor 'De Vliegenvanger' van Ravelli.


Download De Vliegenvanger PDF De Vliegenvanger PDF
Download De Vliegenvanger ERUB De Vliegenvanger PDF
Download De Vliegenvanger DOC De Vliegenvanger PDF
Download De Vliegenvanger TXT De Vliegenvanger PDFRead information about the author

Ebook De Vliegenvanger read Online!


Reviews of the De Vliegenvanger


ROBERT

Why do you need to specify a phone?

TOBY

Light fiction for Cloudy day

OLIVIA

An enticing cover and a controversial story.

LIAM

The book is really worthy of the bestseller!

SKYE

Light fiction for Cloudy day
Add a comment
Download EBOOK De Vliegenvanger by Ravelli Online free

PDF: de-vliegenvanger.pdf De Vliegenvanger PDF
ERUB: de-vliegenvanger.epub De Vliegenvanger ERUB
DOC: de-vliegenvanger.doc De Vliegenvanger DOC
TXT: de-vliegenvanger.txt De Vliegenvanger TXT