Read Enkelten verta by Johanna Sinisalo Free Online


Ebook Enkelten verta by Johanna Sinisalo read! Book Title: Enkelten verta
The author of the book: Johanna Sinisalo
Edition: Teos
Date of issue: September 24th 2011
ISBN: 9518514143
ISBN 13: 9789518514148
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 868 KB
City - Country: No data
Loaded: 2152 times
Reader ratings: 3.6

Read full description of the books:Albert Einsteinin väitetään sanoneen, että mikäli mehiläiset häviäisivät maailmasta, ihmislajilla olisi nelisen vuotta elinaikaa jäljellä.

On 2010-luvun jälkipuolisko. Ennennäkemättömän laaja ja tuhoisa mehiläisten joukkokatoaminen ravistelee Yhdysvaltoja. Suomessa mehiläishoitaja Orvo löytää tarhastaan tyhjän pesän. Onko Euroopan ja ehkä koko ihmiskunnan lähtölaskenta alkanut?

Orvon elämällä on tähän asti ollut kaksi keskipistettä: mehiläispesät ja hänen poikansa Eero. Kun Orvon elämän perustukset romahtavat, hän joutuu huomaamaan, miten vähän hän on itse asiassa tiennyt pojastaan, tämän salaisesta elämästä internetissä ja sen ulkopuolella. Ja Eeron ja mehiläisten kohtalot linkittyvät odottamattomilla tavoilla yhteen...

Orvo ottaa epätoivoisen askeleen. Jonnekin, mihin vain hän ja mehiläiset tuntevat tien.


Download Enkelten verta PDF Enkelten verta PDF
Download Enkelten verta ERUB Enkelten verta PDF
Download Enkelten verta DOC Enkelten verta PDF
Download Enkelten verta TXT Enkelten verta PDFRead information about the author

Ebook Enkelten verta read Online! ENG: Johanna Sinisalo was born in Sodankylä in 1958. In the period 1984-1997 she worked as a professional designer in advertising, after which she got started as a screenwriter and writer. As her hobbies Sinisalo mentions astronomy, gastronomy, hiking, literature and comics.

The author notes that her novels always feature a bit of the small everyday reality. However, overcoming the borders of realism does not mean that the author's works were to be classified as sci-fi or fantasy - from Sinisalo's point of view, categorizing literature by genre should be left behind.


FI: Johanna Sinisalo on syntynyt Sodankylässä vuonna 1958. Hän valmistui ylioppilaaksi Tampereella 1977 ja suoritti kandidaatintutkinnon Tampereen yliopiston yleisen kirjallisuustieteen draamalinjalla vuonna 1986. Markkinointi-instituutissa opiskellessaan hän sai vuoden parhaan diplomityön palkinnon 1987. Vuosina 1984–1997 hän toimi ammatikseen mainonnan suunnittelijana, sittemmin hän ryhtyi vapaaksi käsikirjoittajaksi ja kirjailijaksi.

Kirjailijan perheeseen kuuluu avomies ja aikuinen tytär. Harrastuksikseen Sinisalo mainitsee tähtitieteen, gastronomian, vaelluksen, kirjallisuuden ja sarjakuvan. Sinisalo asuu lapsuutensa kotikaupungissa Tampereella.

Tärkeitä kirjailijoita Sinisalolle ovat olleet Tove Jansson, Astrid Lindgren, L. M. Montgomery, Ray Bradbury, Volter Kilpi, Vladimir Nabokov, Michel Tournier ja Margaret Atwood. Tieteiskirjallisuuden lukemisen Sinisalo aloitti lapsena Edgar Rice Burroughsin seikkailukirjoilla. Niiden jälkeen hän löysi George Orwellin ja Aldous Huxleyn, joissa science fiction on yhteiskunnan havainnoinin ja arvostelun väline.

Kirjailija toteaa, että hänen romaaneissaan on aina jokin pieni piirre arkitodellisuuden ulkopuolelta. Sinisalo on useiden muiden tavoin muistuttanut, että puhdas realismi on varsin nuori, 1800-luvun lopulta peräisin oleva kirjallinen suuntaus. Realismin rajojen ylittäminen ei kuitenkaan tarkoita, että kirjailijan teokset olisivat lajityypiltään scifiä tai fantasiaa. Sinisalon mielestä lajityyppiajattelusta pitäisi irtautua.

Sinisalo painottaa, että spekulatiivisuus ei ole kirjallisuudessa itseisarvo, vaan että sen kautta voidaan sanoa jotain oleellista jopa paremmin kuin realismin keinoin. Fantasian tai science fictionin kirjoittaminen ei ole päämäärä vaan väline kirjallisuuden tuottamiseen. Sinisalo käyttää sanaa ”viistovalaistus” kuvaamaan tämän välineen toimintaa: todellisuuden tutkiminen uudesta ja ennenkokemattomasta näkökulmasta voi paljastaa uusia puolia, joita ei ole voinut aikaisemmin nähdä.


Reviews of the Enkelten verta


ARCHIE

How many times did I read ...-not boring! )))

GEORGE

My life was divided into two halves: before and after reading the book!

LOLA

Fun book for children and their parents

FREDERICK

Why are you asking to write a phone number?

HEIDI

Frankly, double
Add a comment
Download EBOOK Enkelten verta by Johanna Sinisalo Online free

PDF: enkelten-verta.pdf Enkelten verta PDF
ERUB: enkelten-verta.epub Enkelten verta ERUB
DOC: enkelten-verta.doc Enkelten verta DOC
TXT: enkelten-verta.txt Enkelten verta TXT