Read Verlies by Emma Donoghue Free Online


Ebook Verlies by Emma Donoghue read! Book Title: Verlies
The author of the book: Emma Donoghue
Edition: Atlas
Date of issue: 1997
ISBN: 9025421350
ISBN 13: 9789025421359
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.81 MB
City - Country: No data
Loaded: 1705 times
Reader ratings: 6.1

Read full description of the books:Pen’s minnares Cara komt om bij een auto-ongeluk en in de roman wordt beschreven hoe Pen gedurende de zeven dagen na het ongeluk deze slag probeert te verwerken. De laatste jaren woonde Pen bij Cara en haar vader in huis, zonder dat de oude man besefte dat de twee vrouwen een relatie hebben. Ook Cara's zuster, een zakenvrouw die al meer dan tien jaar in de VS woont, is verrast door de ware aard van de relatie tussen de twee vrouwen. Maar tijdens de dagen vóór en na de begrafenis komen ze wat nader tot elkaar en krijgt ze door haar gesprekken met Pen meer begrip voor wat zich tussen de twee vrouwen heeft afgespeeld.

Met behulp van flash-backs ontwikkelt zich het verhaal over de liefde tussen Pen en Cara die begonnen is op een strenge meisjesschool. Voor Pen is Cara altijd de enige ware geweest, maar andersom was het anders. Cara had vrijages met andere vrouwen en eenmaal ook met een man. Pen leerde te wennen aan de pijn van het tijdelijke afscheid, maar met het definitieve afscheid heeft ze grote moeite.


Download Verlies PDF Verlies PDF
Download Verlies ERUB Verlies PDF
Download Verlies DOC Verlies PDF
Download Verlies TXT Verlies PDFRead information about the author

Ebook Verlies read Online! Emma is the youngest of eight children of Frances and Denis Donoghue. She attended Catholic convent schools in Dublin, apart from one year in New York at the age of ten. In 1990 she earned a first-class honours BA in English and French from University College Dublin, and in 1997 a PhD (on the concept of friendship between men and women in eighteenth-century English fiction) from the University of Cambridge. Since the age of 23, Donoghue has earned her living as a full-time writer. After years of commuting between England, Ireland, and Canada, in 1998 she settled in London, Ontario, where she lives with her partner and their son and daughter.


Reviews of the Verlies


DAVID

This story is going to be remembered for a long time.

MEGAN

This book is holding in tensions until the end!

SONNY

The beginning is exciting, but at the end of the book is just a very template.

ERIN

This book changed my life!
Add a comment
Download EBOOK Verlies by Emma Donoghue Online free

PDF: verlies.pdf Verlies PDF
ERUB: verlies.epub Verlies ERUB
DOC: verlies.doc Verlies DOC
TXT: verlies.txt Verlies TXT