Read Uusi Eeden by Colin Thompson Free Online


Ebook Uusi Eeden by Colin Thompson read! Book Title: Uusi Eeden
The author of the book: Colin Thompson
Edition: Tammi
Date of issue: 2002
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 876 KB
City - Country: No data
Loaded: 2799 times
Reader ratings: 3.6

Read full description of the books:On vuosi 2287. Elämä Maassa lähestyy pian loppuaan. Jii on huolehtinut itsestään siitä asti, kun hänen vanhempansa katosivat, mutta nyt hän on kyllästynyt kattohuoneiston turvallisuuteen. Hän päättää poistua ihanteellisen kotinsa turvasta ja yksinäisyydestä ja selvittää, mitä maailmassa oikeastaan tapahtuu. Silloin hänen lemmikkikanansa puhkeaa puhumaan ja paljastaa todellisen henkilöllisyytensä. Ethel-kana onkin muukalainen galaksien takaa. Hän on yksi niistä kuudesta, jotka vievät Jiin kohti määränpäätä. Muut viisi ovat Douglas, Oraakkeli eli Pörrö, Oraakkelin isä Merlin, arvoituksellinen Sokea Pianonvirittäjä ja Koo, Jiin sieluntoveri ja kumppani. Jos Ethel pystyy nousemaan tehtäviensä tasalle, hän voi johdattaa ihmiskunnan pois tuhon partaalta ja kenties uuteen Eedeniin.

Colin Thompsonin Uusi Eeden pyörittää useita maailmoja, joista osa on mielenmaailmoja, osa ulkoisia. Lukijan jalkojen juureen avautuu kokonaan uusi maailma. Maailma, josta voi vielä joskus tulla totta, jos ihmiskunta jatkaa nykyiseen malliin.


Download Uusi Eeden PDF Uusi Eeden PDF
Download Uusi Eeden ERUB Uusi Eeden PDF
Download Uusi Eeden DOC Uusi Eeden PDF
Download Uusi Eeden TXT Uusi Eeden PDFRead information about the author

Ebook Uusi Eeden read Online! Since he started writing and illustrating children's books in 1990, Colin Thompson has had more than 50 books published. He has received several awards, including an Aurealis Award for the novel HOW TO LIVE FOREVER and the CBC Picture Book of the Year in 2006 for THE SHORT AND INCREDIBLY HAPPY LIFE OF RILEY. He has been shortlisted for many other awards, including the Astrid Lindgren Award - the most prestigious children's literature prize in the world.

Librarian Note: There is more than one author in the Goodreads database with this name.

Colin lives in Bellingen, Australia. His books with Random House Australia include HOW TO LIVE FOREVER, numerous picture books, THE FLOODS series, THE DRAGONS series, THE BIG LITTLE BOOK OF HAPPY SADNESS picture book, which has been shortlisted for the 2009 Children’s Book Council Award for Best Picture Book, and FREE TO A GOOD HOME.


Reviews of the Uusi Eeden


OLLIE

Interesting look on the other side

FINLAY

You can, and you should read it.

BETHANY

Quickly downloaded

CAMERON

One of my favorite

EMMA

The book liked more than the previous
Add a comment
Download EBOOK Uusi Eeden by Colin Thompson Online free

PDF: uusi-eeden.pdf Uusi Eeden PDF
ERUB: uusi-eeden.epub Uusi Eeden ERUB
DOC: uusi-eeden.doc Uusi Eeden DOC
TXT: uusi-eeden.txt Uusi Eeden TXT