Read Hvis bare - by Sarah Engell Free Online


Ebook Hvis bare - by Sarah Engell read! Book Title: Hvis bare -
The author of the book: Sarah Engell
Edition: Carlsen
Date of issue: 2009
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 723 KB
City - Country: No data
Loaded: 1335 times
Reader ratings: 4.7

Read full description of the books:Der stinker af cerut og kattebakker i det kosteskab, jeg har lejet mig ind i. Burde findes lov, som forbyder gamle koner at udnytte desperate teenagere, der lige er flyttet hjemmefra. Jeg sukker for mig selv og zapper mellem reklamerne uden at spekulere på ret meget andet, end hvorfor grønne vingummier smager bedst. Og hvorfor der altid er flest gule. Det hele burde være så let: Hvis bare jeg drikker Kildevæld: Hvis bare jeg bruger den rette mascara. Hvis bare jeg arvede syv millioner, så jeg kunne købe mig et nyt liv ..


Download Hvis bare - PDF Hvis bare - PDF
Download Hvis bare - ERUB Hvis bare - PDF
Download Hvis bare - DOC Hvis bare - PDF
Download Hvis bare - TXT Hvis bare - PDFRead information about the author

Ebook Hvis bare - read Online! Sarah Engell er født og opvokset i Tårnby, hvor barndommen gik med at læse og skrive. Allerede i børnehaven var hun optaget af at tegne og skrive små bøger, og i folkeskolen lavede og udgav hun sammen med en veninde et hjemmelavet magasin. Og så skrev hun selvfølgelig dagbog. ”Jeg skrev dagbog og fyldte tonsvis af notesbøger med historier om alt fra voldelige havmåger til dødsangst og svimlende ungdomsforelskelser. Jeg tror, det var min måde at forsøge at forstå verden og mig selv på. Det er det nok i virkeligheden stadig.” (Maria Roslev: Interview Forfatterweb, april 2015).

Drømmen om at blive forfatter har derfor på en måde altid ligget i Engell, men den blev først rigtig bevidstgjort, da hun som 15-årig kom på efterskole og af sin dansklærer blev spået et liv som dekadent forfatter, der med cigaretrør sad på københavnske værtshuse og skrev bøger.

Men det tager tid at nå sine drømme, og Sarah Engell har da også flere andre uddannelser bag sig. Hun er både uddannet pædagog, danser og drømmetyder, og alle uddannelserne og de efterfølgende jobs har haft betydning for hende som forfatter. Hun fortæller: ”Jeg har altid interesseret mig for menneskelige relationer, den menneskelige psyke og de situationer der opstår mennesker imellem. Det er på mange måder stadig det jeg arbejder med i dag, nu er det bare på fiktionsniveau.” (Maria Roslev: Interview Forfatterweb, april 2015).

I 2009 lykkedes det Engell at komme igennem til Forlaget Carlsen, der udgav hendes første ungdomsroman ”Hvis bare…”, og siden har hun udgivet yderligere tre ungdomsromaner, nemlig ”Forbandede mødom” i 2011, ”Forpulede kærlighed” i 2012 og ”21 måder at dø” i 2014. Sidstnævnte var nomineret til Berlingske og Danmarks Biblioteksforenings litteraturpris ”Læsernes Litteraturpris” i 2015. Hun har desuden udgivet tre bøger for voksne og arbejder også som tekstforfatter.

I 2014 blev hun optaget på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Om uddannelsens betydning for hende som forfatter, siger hun: ”Jeg har erfaret, at som med alle andre områder, hvor man har ambitioner, kræver det at skrive et bagvedliggende håndværk, som løbende skal vedligeholdes, raffineres og nytænkes. For mig som forfatter kræver det, at jeg erkender min egen magelighed og forsøger at bryde mine skrivevaner. Hele tiden. Forfatterskolen for Børnelitteratur giver mig to års fordybelse i dét jeg holder allermest af og en god udviklingsmulighed, både fagligt og personligt.” (Maria Roslev: Interview Forfatterweb, april 2015).

I dag er Sarah Engell gift og mor til to drenge, og hun bor med sin familie på Amager.


Reviews of the Hvis bare -


RYAN

The best ... And the most interesting, bright, fascinating ...

DAVID

Put it on the toilet paper! or the fireplace!

ROSE

An interesting book, Hard to tear down

ADAM

A book that leaves nothing behind, no feelings, no thoughts.

MOLLY

A book that has changed and continues to change my life for the better!
Add a comment
Download EBOOK Hvis bare - by Sarah Engell Online free

PDF: hvis-bare-.pdf Hvis bare - PDF
ERUB: hvis-bare-.epub Hvis bare - ERUB
DOC: hvis-bare-.doc Hvis bare - DOC
TXT: hvis-bare-.txt Hvis bare - TXT