Read Tajna by Rhonda Byrne Free Online


Ebook Tajna by Rhonda Byrne read! Book Title: Tajna
The author of the book: Rhonda Byrne
Edition: Dejadora
Date of issue: 2008
ISBN: 868450318X
ISBN 13: 9788684503185
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 780 KB
City - Country: No data
Loaded: 2885 times
Reader ratings: 4.2

Read full description of the books:Tajna je putovala vekovima kako bi stigla do vas - sada ćete otkriti tajnu i ona će vam zauvek promeniti život.

Prenosila se vekovima, mnogi su je želeli, mnogi su je skrivali, ponekad bi se izgubila, ponekad bi je neko ukrao, neki su za nju davali bogatstvo.

Tu su vekovima staru Tajnu poznavali neki od najistaknutijih ljudi istorije: Platon, Galilej, Betoven, Edison, Karnegi, Ajnštajn, kao i drugi teolozi, naučnici i veliki mislioci.

Sada se Tajna razotkriva čitavome svetu. Delići Velike Tajne otkriveni su tokom vekova u usmenoj tradiciji, književnosti, religijama i filozofijama. Prvi put se svi delovi Tajne okupljaju u neverovatnom otkrovenju koje će preobraziti život svih koji je iskuse.

U ovoj ćete knjizi naučiti kako se Tajnom koristiti u svakom području svoga života: području novca, zdravlja, odnosa, sreće te u bilo kojem odnosu sa svijetom. Počećete da razvijate skrivenu, nepoznatu moć koja postoji u vama, a to otkrivenje može uneti radost u svaki deo vašeg života.

Tajna sadrži mudrost savremenih učitelja i učiteljica, muškaraca i žena koji se njome koriste kako bi ostvarili zdravlje, bogatstvo i sreću. Iznoseći spoznaje Tajne na svetlost dana ujedno navode uverljive priče o otklanjanju bolesti, postizanju bogatstva, prevladavanju prepreka i postizanju onoga što bi mnogi smatrali nemogućim.


Download Tajna PDF Tajna PDF
Download Tajna ERUB Tajna PDF
Download Tajna DOC Tajna PDF
Download Tajna TXT Tajna PDFRead information about the author

Ebook Tajna read Online! Rhonda Byrne is an Australian television writer and producer, best known for her New Thought works, The Secret—a book and a film by the same name. By the Spring of 2007 the book had sold almost 4 million copies, and the DVD had sold more than 2 million copies. She has also been a producer for Sensing Murder. According to an article published by Australia's Herald Sun, Byrne has also worked on the Australian TV series World's Greatest Commercials and Marry Me. In 2007, Byrne was listed among Time Magazine's list of 100 people who shape the world.


Reviews of the Tajna


FINLEY

It was a surprisingly interesting book. Very highly recommended.

STANLEY

A book that really liked it!

SIENNA

I keep this book in my hand and feel so happy.

HARRY

Total disappointment

LYDIA

A book that leaves nothing behind, no feelings, no thoughts.
Add a comment
Download EBOOK Tajna by Rhonda Byrne Online free

PDF: tajna.pdf Tajna PDF
ERUB: tajna.epub Tajna ERUB
DOC: tajna.doc Tajna DOC
TXT: tajna.txt Tajna TXT