Read Femei by Mihail Sebastian Free Online


Ebook Femei by Mihail Sebastian read! Book Title: Femei
The author of the book: Mihail Sebastian
Edition: Humanitas
Date of issue: 2004
ISBN: 9735006189
ISBN 13: 9789735006181
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 782 KB
City - Country: No data
Loaded: 1407 times
Reader ratings: 3.7

Read full description of the books:Pentru un barbat tanar lumea pare facuta numai din femei, iar femeile par facute numai din dragoste. In patru nuvele distincte, sase femei reprezinta ipostazele erotismului feminin din lume. Ingeniozitatea acestui roman tine de distributie: Stefan Valeriu, un tanar medic si diplomat, singura veriga de legatura intre cele patru proze, este plasat in roluri cu pondere extrem de diferita. In prima nuvela, Renee, Marthe, Odette, este protagonist si descopera simultan trei varste ale feminitatii, trei moduri de a fi indragostit. In cea de-a doua, Emilie, este simplu martor si medic. In a treia proza, Maria, este destinatarul scrisorii unei femei (o alta doamna T.), asadar vocea lui tace, pentru ca in ultimul text, Arabela, sa redevina protagonist si sa ajunga pe o scena adevarata.
De cate ori concretizezi o varianta a vietii, renunti la celelalte, pe care de cele mai multe ori le regreti. Si de cate ori regreti o optiune, iti imaginezi, ca unul dintre personaje, ca „asta poate dezorganiza universul“.
Sfatul criticului: Daca ati ezitat vreodata la o raspantie a vietii, cititi cartea. Ea da un reconfortant sentiment al relativitatii alegerilor in viata. Puteti incepe cu oricare dintre proze, cu numele care va atrage cel mai mult.


Download Femei PDF Femei PDF
Download Femei ERUB Femei PDF
Download Femei DOC Femei PDF
Download Femei TXT Femei PDFRead information about the author

Ebook Femei read Online! Mihail Sebastian (Romanian pronunciation: [mihaˈil sebastiˈan]; born Iosif Hechter; October 18, 1907 – May 29, 1945) was a Romanian playwright, essayist, journalist and novelist. (Wikipedia)


Reviews of the Femei


DAVID

The butterflies in my stomach have died ...

HARRISON

All right, thanks fast.

ISABEL

Quickly downloaded

RYAN

Just a terrific book.

JULIA

Fun book for children and their parents
Add a comment
Download EBOOK Femei by Mihail Sebastian Online free

PDF: femei.pdf Femei PDF
ERUB: femei.epub Femei ERUB
DOC: femei.doc Femei DOC
TXT: femei.txt Femei TXT