Read Malad by Alexandru Voicescu Free Online


Ebook Malad by Alexandru Voicescu read! Book Title: Malad
The author of the book: Alexandru Voicescu
Edition: Herg Benet
Date of issue: May 20th 2015
ISBN: 9786067630
ISBN 13: 9786067630015
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 9.13 MB
City - Country: No data
Loaded: 1085 times
Reader ratings: 4.9

Read full description of the books:*Premiul "Cea mai bună carte de proză" / Gala Tinerilor Scriitori, ediția 2016

În timpul lansării noului produs al companiei high tech la care este angajat, Andrei, art director român stabilit în Elveţia, experimentează o viziune inexplicabilă, indusă de un desen al misterioasei Ioana. Încercând să afle identitatea acesteia și legătura dintre ei doi, devine implicat în acţiunile unui grup de artişti underground dintr-o reţea cosmopolită, grup care duce la extrem învăţăturile mentorului lor. Acuzat de crimă, trebuie să fugă. Este ghidat de Eliza, o tânără care pare să cunoască îndeaproape motivele ce i-au schimbat viaţa normală şi aproape anostă de până atunci. Pe parcursul a numai câtorva zile, Andrei realizează că adevărurile pe care le ştia despre propria persoană sunt doar o mică parte a unui puzzle care îl poartă fără voia lui prin Praga, Lausanne, Milano și un izolat sat din Banatul sârbesc.

În Malad, realitatea se întrepătrunde cu oniricul, ştiinţa cu alchimia, religia cu fanatismul, iar existenţa obiectivă se dovedeşte doar o umbră a unui alt substrat, mai adânc şi mai improbabil de conştientizat, unde moartea şi decadenţa sunt catalizatori reci ai destinului. În cele din urmă, iubirea poate să fie salvarea. Sau distrugerea, deopotrivă.


Download Malad PDF Malad PDF
Download Malad ERUB Malad PDF
Download Malad DOC Malad PDF
Download Malad TXT Malad PDFRead information about the author

Ebook Malad read Online! Alexandru Voicescu (n. 17.10.1980, București) a urmat studii juridice, completate în paralel cu o licență în antropologie culturală, susținută la Facultatea de Filosofie a Universității București. Frecventează cursurile de Master în publicitate la Școala Națională de Studii Politice și Administrative și lucrează timp de 8 ani în advertising, pe poziții de art director, copywriter și creative director. În 2010, fondează editura Herg Benet, al cărei coordonator este și în prezent, supervizând publicarea a peste 200 de cărți de literatură română contemporană.


Reviews of the Malad


MAX

Watch out! Maybe a fundamental change in your life!

TOBY

Easy to read, easy to understand!

EVA

Something a favorite author wrote.

LEO

Interesting and nontrivial story

LYDIA

Best among ordinary
Add a comment
Download EBOOK Malad by Alexandru Voicescu Online free

PDF: malad.pdf Malad PDF
ERUB: malad.epub Malad ERUB
DOC: malad.doc Malad DOC
TXT: malad.txt Malad TXT