Read Sort, og cirka hvidt by Jon Ewo Free Online


Ebook Sort, og cirka hvidt by Jon Ewo read! Book Title: Sort, og cirka hvidt
The author of the book: Jon Ewo
Edition: Høst & Søn
Date of issue: March 21st 2006
ISBN: 8763802880
ISBN 13: 9788763802888
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 19.67 MB
City - Country: No data
Loaded: 1499 times
Reader ratings: 7.6

Read full description of the books:Hovedproblemet mitt med denne boka er hovedkarakterens grunnholdninger om at verden består av "vi og dem", og dette selvforherligende ved at de hele tiden snakker om å "ikke bli som dem", selvom alle tre karakterene viser seg å motgå seg selv på dette punktet, ikke bare i selve tidsrommet for boka, men også til en viss grad før og etter selve handlingsforløpet.
Jeg hadde problemer med å forholde meg til karakterer som jeg kanskje egentlig bør synes litt synd på og føler sympati for og heie fram, men når karakterene ødelegger for seg selv med smånarcissistiske holdninger, og denne vi-er-ikke-som-dem-derfor-er-vi-bedre-enn-dem-mentaliteten.
Det andre jeg merket meg spesielt handler om selve skrivesmåten til forfatteren. Jon Ewo mangler dette litt spesielle talentet for å skrive som en ungdom for en ungdom som forfattere som for eksempel Hilde Hagerup har. Dette å kunne sette seg inn i en mentalitet og kultur, og ikke minst et helt annet språk; detaljer som gjør en ordentlig god ungdomsbok synes jeg mangler, og det er flere ting jeg synes blir en tanke barnslig i en bok som står i en hylle merket ungdom, og da tenker jeg på mennesker over 12.
Konseptet om å skrive to forskjellige historier med to forskjellige utfall på bakgrunn av en liten detalj som presenteres i begynnelsen av boka var likevel spennende, men alt i alt fenget denne boka meg overhodet ikke på noen måte, og jeg tror jeg kan legge det aller meste av skylden på de lite likandes hovedkarakterene og skrivestilen som jeg tviler på treffer målgruppa selvom den har et alvorlig tema.


Download Sort, og cirka hvidt PDF Sort, og cirka hvidt PDF
Download Sort, og cirka hvidt ERUB Sort, og cirka hvidt PDF
Download Sort, og cirka hvidt DOC Sort, og cirka hvidt PDF
Download Sort, og cirka hvidt TXT Sort, og cirka hvidt PDFRead information about the author

Ebook Sort, og cirka hvidt read Online! Jon Ewo was born in Oslo, 1957. He has worked as a consultant, editor, freelancer, publisher and author. His first book for young adults was released in 1993, and since then he has written lots of books in lots of genres.


Reviews of the Sort, og cirka hvidt


BLAKE

Compelling book!

SONNY

Phone number you need to drive to protect against robots.

HOLLY

Why do they ask for a phone?
Add a comment
Download EBOOK Sort, og cirka hvidt by Jon Ewo Online free

PDF: sort-og-cirka-hvidt.pdf Sort, og cirka hvidt PDF
ERUB: sort-og-cirka-hvidt.epub Sort, og cirka hvidt ERUB
DOC: sort-og-cirka-hvidt.doc Sort, og cirka hvidt DOC
TXT: sort-og-cirka-hvidt.txt Sort, og cirka hvidt TXT