Read Örök béke by Joe Haldeman Free Online


Ebook Örök béke by Joe Haldeman read! Book Title: Örök béke
The author of the book: Joe Haldeman
Edition: Metropolis Media
Date of issue: November 2014
ISBN: 6155158940
ISBN 13: 9786155158940
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 9.78 MB
City - Country: No data
Loaded: 2473 times
Reader ratings: 5.6

Read full description of the books:2043-at írunk, tombol a Ngumi Háború. Az ellenség korlátozott nukleáris csapást mért Atlantára, és nekik is elpusztult két városuk. A harc azonban folyik tovább, és legfőképp távirányított, szinte sérthetetlen robotokkal, drónokkal vívják.
Julian Class a harcmezőktől távol, egy számítógéphez csatlakoztatva szolgálja hazáját, de a rá nehezedő pszichikai nyomás elől így sincs menekvés. Mert hiába választják el a katonát kilométerek százai azoktól, akikre éppen lő, a kiontott vér mégis kitörölhetetlen nyomot hagy lelkiismeretén.
Ekkor egy új tudományos áttörés egyszeriben mindent megkérdőjelez. Érdemes-e tovább harcolni kicsinyes, emberi érdekekért, ha a világegyetem egyetlen gombnyomásra megszűnhet létezni? Mások azonban másként teszik fel a kérdést: érdemes-e megőrizni a világegyetemet, ha semmi másra nem használjuk az élet csodáját, mint hogy minél nagyobb pusztítást vigyünk végbe?

Joe Haldeman több mint húsz év után tért vissza az Örök háborúban először fölvetett gondolatokhoz, de ezúttal a valósághoz közelibb helyszínt és időt választott, hogy olvasói még húsbavágóbbnak érezzék a regény tétjét. Vállalkozása sikerét a kötet által elnyert Hugo-, Nebula- és John W. Campbell-díjak igazolják.


Download Örök béke PDF Örök béke PDF
Download Örök béke ERUB Örök béke PDF
Download Örök béke DOC Örök béke PDF
Download Örök béke TXT Örök béke PDFRead information about the author

Ebook Örök béke read Online! Brother of Jack C. Haldeman II

Haldeman is the author of 20 novels and five collections. The Forever War won the Nebula, Hugo and Ditmar Awards for best science fiction novel in 1975. Other notable titles include Camouflage, The Accidental Time Machine and Marsbound as well as the short works "Graves," "Tricentennial" and "The Hemingway Hoax." Starbound is scheduled for a January release. SFWA president Russell Davis called Haldeman "an extraordinarily talented writer, a respected teacher and mentor in our community, and a good friend."

Haldeman officially received the Damon Knight Memorial Grand Master for 2010 by the Science Fiction and Fantasy Writers of America at the Nebula Awards Weekend in May, 2010 in Hollywood, Fla.
Reviews of the Örök béke


HARVEY

Compelling book!

LEWIS

Easy to read, easy to understand!

ZOE

There are clear drawbacks

EDWARD

Quickly downloaded

EMMA

He does not stop applaud author and his works.
Add a comment
Download EBOOK Örök béke by Joe Haldeman Online free

PDF: rk-bke.pdf Örök béke PDF
ERUB: rk-bke.epub Örök béke ERUB
DOC: rk-bke.doc Örök béke DOC
TXT: rk-bke.txt Örök béke TXT