Read Het Chalet by Suzanne Vermeer Free Online


Ebook Het Chalet by Suzanne Vermeer read! Book Title: Het Chalet
The author of the book: Suzanne Vermeer
Edition: Bruna Uitgevers BV
Date of issue: January 15th 2013
ISBN: 9044968807
ISBN 13: 9789044968804
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 828 KB
City - Country: No data
Loaded: 1764 times
Reader ratings: 6.8

Read full description of the books:Hartsvriendinnen Annelies en Sara kennen elkaar al sinds de basisschool. Annelies en haar man Wim willen graag kinderen, maar het lukt Annelies niet om zwanger te worden. Hoe meer mislukte pogingen, hoe verbetener Annelies wordt. Wanneer Wim in een dronken bui vreemdgaat is dat voor Annelies een teken dat ze hun leven drastisch om moeten gooien: zij en Wim vertrekken naar IJsland om daar een Bed & Breakfast te beginnen.

Een tijd na hun vertrek nodigen ze Sara en haar nieuwe vriend uit om de vakantie op IJsland door te brengen. Sara verheugt zich er enorm op om eindelijk weer eens goed met haar vriendin bij te praten. Ondanks het hartelijke weerzien merkt ze dat er toch nog spanningen zijn in het huwelijk van Annelies. Er gebeuren vreemde dingen. Wanneer Wim hen de stuipen op het lijf jaagt met een eng verhaal, probeert Sara zich daar niets van aan te trekken. En dan verdwijnt het kamermeisje


Download Het Chalet PDF Het Chalet PDF
Download Het Chalet ERUB Het Chalet PDF
Download Het Chalet DOC Het Chalet PDF
Download Het Chalet TXT Het Chalet PDFRead information about the author

Ebook Het Chalet read Online! Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder pseudoniem uit te brengen. All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en werd meteen een bestseller. Ook voor de volgende boeken waren de reisbranche en het toerisme het uitgangspunt en inmiddels is dat het unieke handelsmerk geworden voor deze ijzersterke vakantiethrillers.

Alle titels (All inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste en Bella Italia ) zijn in de bestsellerlijst verschenen. De zomerthriller Cruise (2009) werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2010. Noorderlicht (verschijning januari 2012) is het laatste Suzanne Vermeer-boek dat Paul Goeken geschreven heeft.


Reviews of the Het Chalet


IBRAHIM

An interesting book, Hard to tear down

RONNIE

Now this book is one of my favorites!

GEORGIA

This book is worth reading!

ALEXANDER

Reality has surpassed expectations.

KATIE

Interesting, exciting story.
Add a comment
Download EBOOK Het Chalet by Suzanne Vermeer Online free

PDF: het-chalet.pdf Het Chalet PDF
ERUB: het-chalet.epub Het Chalet ERUB
DOC: het-chalet.doc Het Chalet DOC
TXT: het-chalet.txt Het Chalet TXT